Před námi je benefiční koncert v Krnově!

Délka čtení: 1 min., 41 sec.
Před námi je benefiční koncert v Krnově!

Benefiční koncert je součástí oslav 25 let Slezské diakonie v oblasti Krnovska a Bruntálska.

Prvním zařízením, které Slezská diakonie v naší oblasti otevřela, byl denní stacionář BENJAMÍN, který podporuje dospělé lidi s mentálním a kombinovaným postižením v aktivním prožívání dne za pomocí vzdělávacích, pracovně terapeutických, rehabilitačních a volnočasových činností.

Srdečně Vás zveme na náš koncert 7.12.2023 v koncertní síni sv. Ducha v Krnově, na kterém vystoupí skvělí muzikanti, zpěváci, ale také naši klienti. Přijďte se společně s námi v předvánočním čase zastavit, zaposlouchat se a třeba se i pobavit. Představíme Vám i další naše sociální služby, které jsme během těch 25 let potřebným lidem poskytli, a které podporují a provázejí osoby, které se dostávají do nejrůznějších tíživých situací.

SDÍLEJTE, PROSÍM, pozvánku na Benefiční koncert a naši veřejnou sbírku!
Koncert je součástí veřejné sbírky, která je určena na zakoupení automobilu pro naší službu Poradna rané péče MATANA. Předem Vám velmi děkujeme za jakýkoliv finanční příspěvek do sbírky!

Poradna rané péče MATANA nabízí odborné sociální poradenství, podporu a pomoc rodinám, ve kterých se narodilo dítě s postižením. Podporuje všechny členy rodiny v hledání cesty k rozvoji dítěte a pomáhá využívat možnosti a příležitosti, jak se začlenit co nejvíce do běžného života. Služba rané péče je terénní a probíhá převážně v domácím prostředí rodiny.
Význam této služby ve videu přibližuje zkušenost jedné z maminek:

Slezská diakonie, středisko Benjamín Poradna rané péče MATANA, Slezská diakonie